WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Atlas Mechelen  11 - 4  (2-2)

DATUM 09-10-2006  21:30

DOELPUNTEN 7 min Elattabi 0-1, 10 min Jaap Van Bavel 1-1, 12 min El Bouchtati Y. 1-2, 18 min Paul Naalden 2-2, 20 min El Bouchtati E. 2-3, 23 min Mo El Morabet 3-3, 25 min Ali Houri 4-3, 28 min Richard Smaal 5-3, 30 min Richard Smaal 6-3, 31 min Mo El Morabet 7-3, 32 min El Bouchtati E. 7-4, 33 min Mo El Morabet 8-4, 36 min Jaap Van Bavel 9-4, 37 min Jaap Van Bavel 10-4, 38 min Paul Naalden 11-4

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Raf Govers (kapitein), Bart Michiels, Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), Philip T'Seyenen, Gregory Vermeulen, Dave Vercauteren

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle domineerde de wedstrijd vanaf de eerste minuut maar verzaakte om de kansen af te maken. De bezoekers uit Mechelen daarintegen scoorden bijna uit elke kans en daardoor was Malle steeds op achtervolgen aangewezen. In de 7de minuut had Elatabbi zijn ploeg op voorsprong getrapt terwijl Jaap Van Bavel het evenwicht herstelde voor Malle. In de 12 minuut trapte Youssef El Bouchtati Atlas Mechelen opnieuw op een 1-2 voorsprong maar Krijnen Keukens kon nog voor rust milderen tot 2-2 via Paul Naalden. Na rust kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong via E. El Bouchtati maar in de daarop volgende periode in de wedstrijd liet Krijnen Keukens Malle duidelijk zien dat het terecht tot de favorieten in de reeks behoord want de ploeg liep vrij eenvoudig en dik verdiend uit tot een veilige 7-3 voorsprong via doelpunten van Mo Elmorabet (2x), Richard Smaal (2x) en Ali Houri. Atlas Mechelen, dat zich tot die periode alleen had moeten concentreren op het verdedigen van de voorsprong, was geknakt en kon enkel nog via E. El Bouchtati milderen tot 7-4. Maar dat doelpunt bleek een maat voor niets want Mo Elmorabet, tweemaal Jaap Van Bavel en Paul Naalden bekroonden het duidelijk Nederlands getinte overwicht van Krijnen Keukens Malle met nog eens 4 doelpunten wat leidde tot een ruime 11-4 overwinning en dus 3 overwinningen uit evenveel wedstrijden.